Pravilnik o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov

1. Upravljavec zbirke osebnih podatkov:

ARHIM d.o.o., Slakova ulica 36, 8210 Trebnje
Kontakt: info@arhim_doo

Namen obdelave osebnih podatkov: vzpostavitev stika in komunikacija z vami

2. Če ste nas kontaktirali preko spletnega obrazca

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov: naš zakoniti interes, da z vami kot potencialno stranko vzpostavimo stik (6/1(f) GDPR)

Obdobje hrambe osebnih podatkov: osebne podatke hranimo do zaključka komunikacije z vami

3. Če ste se prijavili na naše e-novice

Na naše e-novice ste se lahko prijavili preko spletnega obrazca ali ob nakupu naših storitev.

Namen obdelave osebnih podatkov:

  • da vas obveščamo o novostih in aktualnih ponudba naše družbe (neposredno trženje storitev upravljavca)
  • da vam posredujemo periodične poslovne novice

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov: vaša osebna privolitev, ki ste nam jo podali ob prijavi na e-novice (6/1(a) GDPR) oziroma ob nakupu naših storitev (158/2 ZEKom-1)

Obdobje hrambe osebnih podatkov: do preklica vaše privolitve

4. Uporabniki osebnih podatkov

Kategorije uporabnikov osebnih podatkov: ponudniki gostovanja spletnih storitev, ponudniki orodij za trženje.

Uporabniki, s katerimi ima upravljavec sklenjene ustrezne pogodbe o obdelavi osebnih podatkov, osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.

Osebni podatki se lahko prenašajo v ZDA (npr. Mailchimp, ActiveCampaign), ki zagotavlja zaščitne ukrepe za varnost osebnih podatkov, potrjene s strani Evropske komisije (t.i. Privacy Shield) – glej spletno stran Informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije (https://www.ip-rs.si/varstvo-osebnih-podatkov/obveznosti-upravljavcev/prenos-osebnih-podatkov-v-tretje-drzave-in-mednarodne-organizacije/iznos-osebnih-podatkov-v-zda/)

5. Informacije o pravicah posameznika

Kot posameznik imate pravico, da lahko zahtevate dostop do osebnih podatkov in popravek, izbris ali omejitev obdelave osebnih podatkov. Prav tako imate pravico, da ugovarjate obdelavi osebnih podatkov oziroma zahtevate njihov prenos.

Če obdelava osebnih podatkov temelji na vaši osebni privolitvi, se lahko ta kadarkoli prekliče, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti na naslov info@sodmos.si ali po faksu na številko 041/891-824.

Odjava od e-novic (preklic privolitve) je možna tudi kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v prejetih e-novicah. Upravljavec bo v 15 dneh prenehal z uporabo osebnega elektronskega naslova posameznika ter o tem pisno po elektronski pošti obvestil posameznika (73/1 ZVOP-1).

6. Pravici do vložitve pritožbe pri nadzornem organu

Zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije.

Pomakni se na vrh